23.07.2012

Domnisoara Domnisoara

Unii pseudo-artisti nu pot accepta faptul ca nu mai au succes. Si tot incearca reveniri, unele mai penibile ca altele in speranta ca vor da iarasi lovitura. Astazi ne va incanta AndreeEA Miss Ventura cu noua ei melodie My love.
Sursa : Youtube.com
Imi place ca are si videoclip la melodie. Altfel nu as fi avut mare lucru de comentat. Dar sa incepem cu inceputul. Si anume numele. Oare cat a stat sa se gandeasca la noul nume? Daca a stat mult si a fost un brainstorming facut de o echipa de cel putin 3 oameni e grav. Daca s-a trezit ea asa intr-o dimineata si a zis gata de maine imi schimb numele de scena in Miss Ventura iarasi e grav. Este grav  pentru ca oamenii pe care ii are ea in spate au lasat-o sa ia efectiv o decizie. Plus ca ea nu mai este de mult domnisoara, este casatorita are si un copil. Deci nici urma de Miss, mai bine alegea si ea un Lady ca sa fie trendy. Revenind la actul ei muzical, ea a mai avut acum 2 ani sa zic, dorinta de a revenii. Ca si acum, melodia a fost atat de trista si neinteresanta incat nici macar amantorii de blonde imbracate sumar nu au vrut-o. Desi ea a urmat toti pasii succesului si anume : filmat videoclipul la mama naibii in praznic pe plaja cu gagiu muschiulos dupa tine, tinute sumare si costume de baie , versuri putine si nesemnificative rezultatul este totusi trist. Reactia publicului pe site-urile de specialitate(HAHA) este negativa, atat la prezentarea pompoasa pe care au facut-o melodiei dar si la melodie in sine. Fata asta nu canta, se forteaza iar versurile sunt compuse dintr-o strofa repetata la nesfarsit plus un refren de toata jena cantat cu accent jamaican care nu i-a iesit evident. Deci aici este strofa minune : "In the morning sun is rising, rising, rising/And the life in me shining, shining, shining/We can jump and touch the colors of this day/You could come with me and spread them all the way". Cu ocazia acestei melodii am avut un lucru foarte important : Soarele rasare dimineata!!!. Si acesta este refrenul : "Feel the love in the air, feel the love everywhere/There, there, there/Happiness is the key, only one symphony/Just come with me, feel heavenly/Give me, give me your love/Then I give you my love/For you, for me you are my love/Give me, give me your love/Then I give you my love/For you, for me you are my love". 
Concluzie : Refrenul melodiei cel putin, imi aduce aminte de o melodie populara la mine in familie care era ceva de genul " E arrrrmonie in casa noastra"(Daniel Iancu- E armonie-n casa noastra). Cred ca este de la mesajul ultrapozitiv pe care il transmite. In rest vorba prietenilor de pe bloguri : mai bine nu mai revenea si ramanea la nivelul de Andree, macar atunci avea publicul ei. Acum pare usor depasita de industria muzicala. 

2 comentarii:

  1. papu si eu am incercat sa ascult melodia asta dar nu am rezistat nici macar pana la refren. felicitarile mele ca ai reusit sa asculti pana la capat, trebuie ca ti-a luat mult avand in vedere abundenta de versuri si strofe ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. A fost greu, foarte greu si cu toate astea nu am gasit nici un strop de voce in toata melodia :))))

    RăspundețiȘtergere