29.12.2011

Ce vor femeile?

Ma bucur ca sunt niste straini de data asta care au facut aceasta remarcabila descoperire. Si cat s-au mai chinuit barbatii timp de secole se descopere ce vor femeile, cum sa le multumeasca. Gata, asteptarea s-a terminat : femeile vor o noapte in Ibiza!!!. Cine a fost pe acolo sa imi zica si mie ce este asa minunat la o seara in Ibiza? Si de ce nu ma pot duce si singura, pe cheltuiala mea ? Este doar o seara pana la urma..
Melodia incepe in forta. Mesajul trebuie inteles inca de la inceput si apoi explicat. Deci nu imi da stelele de pe cer, nu imi da nici dragostea ta si nici inima ta, doar o noapte in Ibiza. Primul instinct este sa apelez din nou la public sa facem cheta pentru fata, sa o trimitem mai multe nopti in Ibiza ca a ajuns intr-o situatie disperata. Dupa daca stau mai bine sa ma gandesc cred ca se scoate mai bine daca face cate o noapte cu fiecare in parte. E totusi o strategie si asta. Apare apoi in peisaj si inlocuitorul de Pitbull, fara de care un videoclip cu femei bune parca nu e videoclip. El avea defapt adevarata cunoastere, el vine cu explicatia salvatoare : "Come on people, what are you waiting, wassup/Shake that ass, get down in the club".  Dupa cum am vazut la Tv si tinerii de la noi din tara au tinut cont de sfatul lui de sarbatori pe considerentul bautura si femei. Urmatoarele doua versuri sunt mai mult filozofie antica masculina : "I see girls getting drunk/It’s no time to have too hard" - traducere femeile se imbata, nu este nevoie too hard,get it?. Apoi a facut o caracterizare a clientilor fideli :"Let’s go, let’s move to the bass/Like everybody is a jackass". Nici eu nu puteam sa o zic mai bine. Dar pe el s-a exclus, el este mai presus de cuvinte : "Not me, put a smile on your face/We gonna rockin the place". Pentru mine este fascinant cum a reusit sa surprinda esenta cluberilor in doar cateva versuri : "Take your glasses, hold them high/Yes, we’re gonna … to the sky/That’s the way uh huh uh huh/Beautiful girls, get your ass on the dancefloor….. dancefloor/Send your feet up, see Ibiza, Candys, Miller, …" Pe finalul melodiei domnisoara face niste ultime eforturi sa ii oferim o noapte, doar o noapte in Ibiza. Astept cu nerabdare varianta instrumentala a melodiei. Raman totusi tipul romantic care prefera stelele, dragostea si inima. O noapte in Ibiza imi permit si singura. 

2 comentarii:

  1. Mai rarut cu noptile in Ibiza pt ca autoritatile locale s-au cam saturat de turismul asta narcotic si nu le mai convine ca statiunea devine identificata cu o destinatie pentru prostitutie de lux si distractie orgiastica... S-a cam trecut Ibiza, sa mai puna mana si ei pe o brosura, un pliant actualizat.. :))))

    RăspundețiȘtergere
  2. De aici si interesul pentru o noapte in Ibiza, acum inteleg melodia ms Cosmin :)))

    RăspundețiȘtergere