12.12.2011

Melodia Fostei Prietene

Acesta este un blog pornit din dorinta prietenilor si a colegilor de munca de a ii lasa in pace cu comentariile mele despre melodiile la moda . Le fac pe plac si voi refula ( :)) ) pe blog ca daca nu ai blog nu existi ( valabil si pentru contul de FB) .
Prima postare o dedic strainataturilor . Ma fascineaza in mod special doua melodii dar astazi voi analiza doar una din ele :

Melodia Fostei Prietene : 


Stiu , o sa ziceti cum pot sa  atac o asemenea melodie superba . De dragoste si nu numai , de o sensibilitate aparte , etc etc . Dar daca analizam versurile ( recunosc de aici si ideea blogului , eu ascult si versurile ) o sa vedeti despre ce vorbesc : 
" I heard that you`re settled down " - acesta este primul indiciu ca avem in fata noastra o fosta prietena . Numai unei foste ii pasa ce faci acum si cu cine.
"Guess she gave you things i did not give to you " - prima frustrare , e married now dar nu cu mine , de ce s-a intamplat asta ? de ce???
Avem apoi marturisirea : " I had hoped you`d see my face And be reminded that for me it is not over" . Si aici incepe defapt drama : "Never mind i`ll find some one like youuuuuuuu" plus : "Don`t forget me I beg" . De aici mai departe melodia se repeta si putem asculta la nesfarsit regretele sale. 
Imi este greu sa inteleg cum a gandit versurile , pe sistemul stai tu linistit ca mai gasesc eu altul ca tine dar totusi te implor sa nu ma uiti, te rog te roooog . Daca tot ne am despartit , au existat niste motive nu? Si avand in vedere motivele astea si faptul ca inca te doare , plangi , nu vrei sa fi uitata o concluzie logica ar fi ca nu mai vrei sa retraiesti aceste sentimente alaturi de altul tot ca el . Poate sunt eu de vina si nu inteleg  THE SONG . L-am adus la statut de THE melodie doar pentru cate share-uri a strans pe FB. 
Maine vom continua cu melodia Urmaritoarei !!!! :) 

3 comentarii:

  1. Deci cate lacrimi s-au varsat si cata sperantza a oferit aceasta melodie...si tu o critici?
    Wall-urile de FB ale tuturor fostilor prieteni (care acum sunt fericiti cu un super job, fotomodel de nevasta si copii pe de-asupra) s-au umplut de post-uri cu aceasta melodie. Bineinteles ei nu s-au prins k fosta prietena (sau fostele in cazurile mai nefericite) le-o dedica tocmai lor..dar ele (fostele prietene, singure si grase probabil, nefericite ptr k nu aureusit sa treaca peste marea si singura iubire de la gradinitza) se simteau razbunate...O sa gasesc ma unul ca tine, care sa ma minta si sa ma paraseasca si dupa care o sa ma jelesc 100 de ani de acum incolo....si o sa fiu fericita ma ...ahh si uitasem...o sa-l urmresc ma nesimtitule pana in panzele albe(dar asta e alta poveste) :))))

    RăspundețiȘtergere
  2. http://www.youtube.com/watch?v=sLYFhrl27hU

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu cred ca Adele si cu Likke Li s-au vorbit dar asta e alta poveste , care va aparea in postarea de astazi :))
    Alina L e bun videoclipul , se pare ca sunt multi nemultumiti de aceasta suuper melodie.

    RăspundețiȘtergere