18.01.2012

Si baietii canta cateodata

Cele doua melodii de astazi sunt de origine masculina. Pentru ca si ei pot si mai si merita. Si baietii sunt capabili de adevarate capodopere muzicale, defapt cred ca ei sunt in spatele tuturor versurilor. Femeile au doar rolul de a aparea sumar imbracate mimand actul cantarii. Sa incepem :


1. Unde e nevasta mea? cu Nicolas Jaar -Mi mujer




Se tot aude pe vibe si pe dance o melodie cu un gagiu care isi cauta disperat nevasta. Melodia este in spaniola dar ca sa o intelegem cu totii mai bine voi cita versurile din traducerea din engleza. Insa pe cat de disperat pare pe atat de dubios il gasesc eu. Pana la urma cum iti pierzi nevasta? : "Tell me if you know/If you have seen my woman/Have you seen my woman? /In the street/And over there". Din disperat si dubios devine chiar debusolat, el chiar nu stie in ce parte sa se duca, de unde sa inceapa :"Where is my woman? /This way and that way/In the street/In the club/At the disco/Have you seen my woman? ". Ma rog toata melodia este in jurul acestei idei. Concluzie : nu stiu daca sa imi para rau sau nu ideea este ca omul asta chiar si-a pierdut nevasta.

2.Alex Velea- Whisper
Aceasta este aproape ultima melodie de la Alex Velea, acest rapanon sentimental al muzicii pop din Romania, acest talent international. Nu stiu ce sa admir prima data la el, talentul actoricesc, vocea miorlaita sau stilul lui pretios de a se imbraca. Sper ca ma voi decide intr-o zi. Dar sa ne intoarcem la melodie, aceasta melodie soptita  din care nu retin decat : " let me whisper in your ear/all the things you`d like to hear/ i am here/for youuu" . Cred ca mai are si partea cu : "no one loves you like i do/I`ll be forever by your side" si cam atat. Dar mai conteaza cand arati si canti asa bine? Cand esti un artist desavarsit si complet?

* scuzati confuzia de here cu hear!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu