05.01.2012

Porn Music

Sunt melodiile acelea cu versuri atat de putine si care se repeta atat de mult incat tii minte din toata melodia doar imaginea fetelor brunete/blonde/roscate dezbracate. Am decis sa fac o selectie a lor si sa le pun in acelasi post pentru ca separat mai mult de 2 randuri nu ar fi iesit.

1. Alexandra Stan-Milion
Pitbull isi face bine treaba in acest videoclip, a avut de invatat o strofa pe care o zice la inceput si inca odata pe la sfarsit. In rest din melodie nu tin minte decat sclipici, muuult sclipici si milimili-on milimili-on si ohh nooo, love can bring you down.Concluzie : deabea astept varianta lui Adrian Copilu` Minune( daca nu exista inca), cred ca o sa ii vina ca o manusa melodia.

2. Andra-Telephone
Andra a patit si ea ceva de cand e cu Maruta. Nu mai canta si are un aspect ciudat de diva dezbracata. Despre melodie ce pot sa zic? Acest concurs de tricouri ude al dansatoarelor Andrei, fascinatia rochiilor prea scurte ale ei avand in vedere ca nascuse de prea putin timp si pot continua. Concluzie : on the telephone phone phone she said babai babababbababai.

3. Raluka- Out of your business
Out of your business cred ca este o expresie special creata pentru aceasta melodie si aceasta domnisoara,  pe care nu o pot explica suficient cat sa exprime exact ce a vrut sa zica poetul. Nu stiu in ce relatie se afla cantareata noastra cu persoana careia i-a dedicat melodia ca prea everyday o vede walk away, poate poate ii zice sa stea si se impaca. In rest, cred ca toti corporatistii inca mai asteapta sa apara pe nepregatite pe masa din meeting room niste gagici ca in videoclip.
Mai astept propuneri de 2 versuri si am terminat melodia si mai fac si un alt post combinat.



3 comentarii: