02.08.2012

Zboara puiule

Este vremea revenirilor si relansarilor. Toti artistii ponositi, unde media de varsta a fanilor era de 10 ani pe cand aveau succes, s-au gandit sa revina. Probabil s-au ofticat pe succesul mirobolant al unor artisti precum Alex Micu`, Sonny Flama si alti bengosi ai peisajului nostru muzical. Probabil ii considera mai slabi ca ei si si-au zis ca nu au cum sa dea gres. Artistii de astazi sunt Body and Soul aka Trup si suflet. Sincer, nu stiu ce a fost in mintea lor cand si-au propus aceasta revenire insa pentru mine sunt penibili. Pe voi va las sa va decideti dupa ce ascultati una din melodiile lor recent lansate : Fly with you.

sursa : Youtube.com
Au fost haiosi la vremea lor, mai ales cu melodia Superfemei pe care cred ca toti am fredonat-o fara sa vrem macar odata. Au avut un an doi cand erau invitati pe la emisiuni, in special editiile de vara. Dar perioada lor de glorie s-a terminat si cred ca multi au rasuflat usurati. In afara de melodia mai sus amintita nu au mai scos cine stie ce plus ca devenisera un pic exagerati, chiar si pentru vremurile acelea. Dupa o pauza de t ani, timp in care au ascultat melodiile lui Velea , Alex Micu` si mai nou Sonny Flama s-au gandit ca este un moment bun sa revina. Au zis ca se poarta din nou baietii si mai mult au zis ca din industria noastra muzicala lipseste o trupa de baieti calumea. Adevarul e ca noi nu prea avem boy bands dar evident ei nu erau prima mea optiune. Stilul lor de a canta a ramas acelasi. Este usor adaptat la situtia de astazi si anume au creat melodia in jurul ritmurilor de acordeon stilizat.  Versurile?  Seamana cu o tema la engleza, cand te pune profesoara sa compui o poezie. Sau daca nu va place varianta asta mai am una. Versurile par o compilatie de alte versuri ale altor melodii : "Fly with you" - Gigi D`agostino( deh de pe vremea lor de glorie) si alte clisee precum : "I`ll give my all to you", "I don`t wanna waist waste no time" , "You and I" luate din alte melodii. Orice varianta ati alege sper ca ajungeti la concluzia ca versurile nu sunt cine stie ce. 
As fi avut si partea de Comentarii de pe Youtube daca casa lor de discuri ar fi permis utilizatorilor sa isi exprime parerea cu privirea la aceasta incantatoare melodie. Probabil au avut prea multe reactii negative gen sunteti penibili inca din prima zi si au sistat comentariile. 
Concluzie : Este anul revenirilor spectaculoase. Spectaculos de stupide si penibile. Astept cu nerabdare melodia urmatoare intitulata sugestiv : "Fata cu tatuaj pe gambla" si modul in care  a fost construita o intreaga melodie in jurul acestui titlu !

2 comentarii:

  1. Hey, eu am fredonat super-femei chiar si anul asta. Mai exact luna trecuta.

    PS: "waste" nu "waist" :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Corect am incurcat cu talia, mersi! Super femei a avut farmecul ei dar acum nu cred ca fredonezi Fly with you :))

    RăspundețiȘtergere