08.08.2012

Te fac un fluierat papuse?

Azi vom discuta despre o melodie care ma enerveaza de cateva luni insa nu am vrut sa scriu despre ea pentru ca am considerat-o prea evidenta. Insa faptul ca are atat de mult succes si ca se afla in topuri si ca are 60 de milioane de vizualizari numai la videoclipul oficial mi-au schimbat parerea. Nu pot sa inteleg cum o melodie care face referire la sexul oral poate avea atata lipici la public. Melodia de astazi este Florida-Whistle.
Sursa : Youtube.com
Va zic din start ca este o melodie fabuloasa. Numai imaginea lui Florida imi este de ajuns ca sa imi dau seama de calitatea melodiilor lui. Pai cum ii sta mai bine cocalarului decat cu lantul de 3 tone de haur la gat pa` pietul gol tatuat si bine epilat. Fie vorba intre noi cred ca a stat cateva ore la salon pentru a isi etala acest splendid look. Un alt aspect care m-a cucerit a fost faptul ca nu si-a dat jos ochelarii de soare. Normal as zice fie noapte fie soare cocalarul nu moare! Videoclipul urmareste reteta de succes : femei bune, singure si aproape goale, videoclip filmat la mare, plaja , petreceri nebunii si neaparat filmat in alta tara decat cea de origine a cantaretului. Oamenii astia s-au dus pana in Acapulco, Mexic desi aveau in Miami tot ce isi puteau dorii. Versurile nu le mai redau deoarece mi se par exact the Idiot`s Guide for a BlowJob. 
Comentarii Youtube : Multe si colorate. Unii utilizatori sunt foarte naivi si intreaba : "what is this song about?" si alte variatiuni pe aceasi tema : "I dont get it... Where are all the whistles????:D" sau si mai si "what the hell do all the girls have to do with whistling!" si primeste si raspuns : "for the obvious seven year old here. this song is about blow jobs. if you dont know what a blow job is ask your parents... i will not be the one to ruin your innocent mind." Altii au insa alte preocupari : "Flo Rida is drinking the girliest drink ever in this video. He's the only guy who goes to Acapulco and drinks Sierra Mist.... Then again he's jacked and I probably shouldn't criticize." sau problemele lor : "HELLAS Not Greece !!!!!!" , "Pitbul merda".
Concluzie : Vine tot din partea unui comentacios : "every one love blowjobs/this music is shit/but you know its party music". Sunt adevarate vorbe de duh, rezuma probabil gandurile fanilor acestui gen de muzica insa va intreb chiar trebuie la orice petrecere sa ascultam melodii cu si despre sex? 

5 comentarii:

  1. Cand esti baut peste masura, parca nu mai conteaza ce muzica e.Cu cat mai perversa cu atat mai bine:)).Sincer decat manele mai bine o melodie despre blowjob-uri, plus ca e si un cocktail cu numele asta:D.Si daca tot sunt la capitolul bauturi, ai vazut ca incepand cu numele de "cocktail", mai toate bauturile facute din mixuri de te miri ce au nume....usuratice,ca sa le zic finut.

    RăspundețiȘtergere
  2. De petrecere, da. De ascultat la radio in masina, cu restul familionului..nu stiu. Poate imbatranesc eu :)))))

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi pare rau dar eu bag muzica asta in aceasi oala cu manelele : ambele sunt pe fata si au mare succes la public.

    RăspundețiȘtergere
  4. Asta inseamna petrecere mai nou muulta bautura si muzica eftina si perversa? Sau ma rog asta inseamna o petrecere reusita:)))

    RăspundețiȘtergere
  5. Depinde de care parte a baricadei esti.Daca ai pana in 23 de ani, da, o petrecere reusita e presarata cu mult alcool muzica "eftina" si perversiuni la greu. Dupa 25-26, iti mai vine mintea la cap si parca clubul e un loc mult prea zgomotos si preferi o cafenea unde sa te poti intelege om cu persoana sau un gratar la sfarsit de saptamana, o cabana, etc.Melodiile de genul asta or sa aiba mereu succes pentru ca...SEX SELLS, trist dar asta e.

    RăspundețiȘtergere