18.06.2012

Nu te mai vreau

Plina este gradina noastra muzicala de tot felul de baieti care isi dau seama peste noapte ca sunt frumosi si ca pot canta. Nu stiu insa cum fac ei rost de bani de videoclip si nu stiu cum de au macar o clipa de succes. Da, astazi vorbesc despre un gagiu se numeste Dereck ( cu c si k) si melodia lui mirobolanta : Siente. 
Sursa : YouTube
Cum ziceam, cred ca s-a trezit intr-o dimineata si s-a uitat in oglinda si si-a zis : de azi voi canta! Sper ca nu descopar iarasi un mic Mozart cu talente si studii muzicale ascunse ca iarasi pornesc furia fanilor infocati. Oricum pare a urma reteta de succes a artistilor din ultima vreme : femei goale sau macar in costum de baie bifat, este vara deci trebuie neaparat sa apara o apa pe fundal bifat, gesturi de artist de succes gen aruncat o mana in aer bifat din nou si nu in cele din urma versuri putine in mai multe limbi combinate de preferat spaniola si engleza ca sa inteleaga si poporul ceva din ele. Deja il vad invitat la "Neata cu Razvan si Dani" cum danseaza el cu 2-3 domnisoare pe fundal asta daca nu a fost deja pe la ei. 
Versurile sunt de o adevarata sensibilitate : descoperim un barbat ranit in dragoste care nu isi mai poate ierta persoana iubita. Aproape ca mi-au dat lacrimile cand am citit si auzit despre suferinta prin care a trecut. Stati linititi mi-am revenit repede dar am decis sa impartasesc emotiile cu voi : "You lost me again, you make me cry/My love now is gone, and it’s not a lie".Daca sunteti ingrijorati si pentru el puteti sta linistiti din nou si el este bine doar ca are niste probleme cu al sau competitor direct  : " I don’t want you back, my heart is so high/You lost me again because of him/I know that you wanna come back with me/The love for you it’s over me". Refrenul insa pune punctul pe i , transmite mesajul melodiei un fel de "Pleaca" dar intr-o alta limba : " Siente, se va el amor/I don’t give you my heart/I don’t give you my soul/Siente, jevate tu amor/I don’t give you my heart/I don’t give you my soul". Restul melodiei dupa cum ne-am obisnuit se repeta!!!!
Concluzie : Avem o noua melodie superba de vara care va prinde cu siguranta si se va asculta in cluburile din toata tara in special in cele de la mare. Multe iubiri vor lua nastere pe ea! 

Un comentariu:

  1. Ceea ce nu inteleg este insasi sensul existentei acestei melodii... Daca nu o mai vrea, de ce mai canta despre ea... de ce il mai intereseaza daca este sau nu cu altcineva... Inteleg ca a ramas singurel in baie si plange? Si, cu toate astea este pe malul piscinei cu alte pasarici mici si sexoase... Dubioase sunt caile muzicii romanes... englezesco-spaniolarde defapt...

    RăspundețiȘtergere