25.06.2012

Mamaia

Am gasit o noua melodie fabuloasa. Se pare ca este un artist mai vechi mega cunoscut in tarile balcanice dar mai putin la noi. Din nou avem un om care desi are cunostinte muzicale alege calea usoara a industriei prin muzica comerciala pe care o produce. Grozavul de astazi este Tony Ray cu a sa melodie Miami . Am preintampinat intrebarea cine este si m-am gandit sa pun un extras din biografia disponibila pe site-ul lui : "Tony Ray is a Romanian music producer, composer, artist and DJ". 
A fost nevoie de 2 oameni( Tony Ray si Mister Funky) pentru versurile fabuloase ale acestei melodii si anume o strofa : " Hello baby how you doing/I just see you shake that ass/In the club we`re in Miami/Everybody raise your glass/Come on get the party started/Put it on me you know i like it/Asi mami muevete/Come on we`re in Miami" plus lalaiala fetei :"Everybody loves Miami/Ouh ouh ouh". De ce tocmai Miami dintre toate optiunile de statiuni pe care le aveau? Mai ales ca se afla la tone departare de noi si de Europa in general care se vrea publicul tinta. Le propun insa sa scoata o versiune pentru Romania : Mamaia si fata sa lalaie everybody loves Mamaia ca versurile oricum se potrivesc si la noi. Caci tot discutam despre versuri, continutul si vocea interpretului ultra talentat ma duc cu gandul la melodia cocalarului international si anume Welcome to Saint Tropez, insa e mult sub ea. Recunoastem clisee precum : put it on me, shake that ass, raise your glass si get the party started. Astept cu nerabdare si videoclipul. Ma intreb daca va urma regula filmeaza videoclipul intr-o tara straina eventual chiar in Miami.. Altfel nu ar fi cool nu? 
Concluzia : s-a deschis robinetul cu muzica comerciala si am inceput sa avem variatiuni pe aceasi tema. E vara e soare e mare e normal, nu?

2 comentarii: