08.05.2012

Promovare concert

Profit de traficul creat in ultimele zile pentru a promova tinerii talentati de la Colegiul de muzica "George Enescu". Sunt copii care au la activ peste 40 de premii nationale si internationale si care canta cu foarte mare pasiune. Va invit sambata 12 mai 2012 sa ii ascultam la Sala Radio.Banii obtinuti din vanzarea biletelor va merge exclusiv la acesti copii pentru a ii sustine mai departe la concursuri. Mai mult detalii despre eveniment am luat de pe siteul vreaubilet.ro :
"Reporter Media Productions, reprezentata prin Claudia Dinu, in calitate de producator, organizeaza cu sprijinul Fundatiei Reporter, in data de 12 mai 2012, ora 19:00, in Sala Mihail Jora (Sala Radio), str. G. Berthelot, nr. 60-64, din Bucuresti, Spectacolul de Muzica, sustinut de copii si tineri care au dovedit performanta in interpretarea artistica, intitulat “TINERI INTERPRETI SI MUZICA LUMII”.
Spectacolul, organizat in avanpremiera zilei de 1 Iunie, are drept scop promovarea acestor tinere talente prin intermediul mass media, precum si strângerea de fonduri in folosul acestora.
Fondurile obtinute in urma acestui eveniment vor fi utilizate pentru subventionarea micilor interpreti si a Colegiului National de Muzica “George Enescu”.
Bilete:
60 lei - Sector B
50 lei - Sector A si C
40 lei - restul salii de spectacol

Bilete disponibile in reteaua Vreau Bilet, la casa de bilete Vreau Bilet din cadrul Unirea Shopping Center, etaj 2, corp central, casa de bilete Vreau Bilet din strada prof. Moise Nicoara nr. 18, Arte International - Libraria Eminescu, EuroGSM - Bucuresti Unirii (Unirea Shopping Center - aripa centrala lifturile exterioare), EuroGSM - Bucuresti Lujerului(in incinta Hypermarketului Cora Lujerului), EuroGSM - Bucuresti Mihalache (B-dul Ion Mihalache, nr. 92), si online pe vreaubilet.ro pentru comenzi de bilete cu livrare prin curier." 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu