26.04.2012

Lelele la tine Lelele la mine

In ultima vreme aud numai melodii cu si despre sex. Acest lucru ma duce cu gandul la faptul ca ori artistul/artista  , compozitorul/compozitoarea sau publicul ascultator este abstinent. De aici si nevoia de a vorbi atat de mult despre acest subiect. Se zice ca vorbesti intr-una despre ce nu poti avea .Iar dupa ce faptul este consumat  nu mai esti la fel de interesat de acel lucru. Dar sa nu devenim atat de filozofi ca strica. Melodia de astazi este semnata RedCode si se numeste LeLeLe. Cum nici pe RedCode nu il cunoasteti? Off deja e grav : 
Este adevarat ca aceasta superba melodie nu are inca videoclip insa sper ca prin promovarea noastra popularitatea melodiei sa creasca si astfel va beneficia si de videoclip. Versurile sunt minunate si pot inlocui usor orice poezie.Mesajul melodiei se face auzit inca de la primele acorduri : "Lelele, lelele, lelele/When I see you, when I see you every night, /I wanna hold you/I want you so freaking bad!". Versurile care urmeaza mi se par niste replici foarte proaste de agatat : "You are my freedom/You are the beating in my heart/I wanna love you, I will kiss you tonight!/Stop the game, you'll be the sugar in my life/It may feel so sweet,". Apoi ideea de baza este accentuata in urmatoarele versuri : " I wanna lay with you tonight/Never end in fight, please believe in me /I wanna play with you, I wanna lelelele ". Refrenul este si el mirific si ghiciti ce , accentueaza si el ideea de baza : " You wanna lelelele /I wanna lelelele/Dance like you lelelelele /Love me lelelele/This beat down lelelele /Kiss me down lelelele/Dance like you lelelelele /Love me lelelele". Pe sistemul toata lumea lelelelelelele. Asemenea artist priceput nu am mai auzit de mult. 
Cum ziceam si la inceput simt o cumplita abstinenta in aer ceea ce explica multitudinea de melodii despre sex care au aparut in ultima vreme. Se pare ca este criza si la acest capitol. Recomand telina mai degraba.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu