27.03.2012

Toata lumea sare acum cu mine

Pe plaiurile muzicale mioritice apar tot felul de dive cu pretentii de cantarete desavarsite. Si pentru a fi o cantareata desavarsita trebuie sa ai un nume de scena care sa contina cel putin 2 vocale , una dupa alta daca se poate. Insa punctul foorte nu sunt vocalele, nu. Este tocmai consoana de la sfarsit pusa separat de numele initial care oricum nu are sens nici in romana si in alta limba straina cunoscuta. Artista de azi se numeste : Meena K si ne invita pe toti la dans!( asta in nostalgia chemarilor la dans a teraselor din Mamaia din zona Satului de Vacanta). 
Domnelor si domnilor videoclipul asta are tot ce ii trebuie zau : super masina galbena, dansatori muschiulosi umflati cu pompa sa reziste si gagica semi-dezbracata cantareata care sufera ca o adevarata diva. Melodia se numeste Everybody on the floor. Nu stiu de ce! Stiu ca refrenul este Everybody on the floor dar nu are nicio legatura cu nimic practic. Prima strofa incepe cu o descriere destul de detaliata a efectelor unui anumit el asupra personajului feminin principal : "He’s got the fire like no one in the world/My body’s burning he’s just turning me on/I’m like a dancer going wild on the floor/It’s so amazing". Din nou nu inteleg de ce anumiti oameni tin neaparat sa faca melodii despre diversele lor stari de excitare.  Bun , trecem la strofa numarul 2 : "He knows I’m watching while he’s doing his moves/This is the first time in my life with no rules/I’m like a dancer going wild on the floor/It’s so amazing".  Detaliile povestii lor de dragoste aproape romantice continua si anume el stie ca ma uit cum danseaza el si traiesc atat de periculos doamne, e prima data din viata mea cand nu am reguli.  Nu va asteptati la mai multe versuri de atat , urmeaza refrenul minunat al melodiei : "Everybody on the floor, oh oh oh/Mister Dj give me more, oh oh oh/Cause tonight I’m so alone, I’m so alone X 4". Insa refrenul ne dezvaluie un amanunt extraordinar si anume faptul ca desi s-a uitat, s-a turned on, s-a precipitat deci tot singura e si il roaga pe Domnul DJ sa dea muzica mai tare.  Se tot repeta in toate strofele si pe langa refren :"I’m like a dancer going wild on the floor/It’s so amazing" nu stiu de ce sau ce legatura are cu totul cu melodia.
Spectaculoasa melodie, ma lasa fara cuvinte. Ideea e ca are succes iar cei care ma critica de ce o critic imi zic ca e usoara de vara si ca oricum nu ii asculta versurile.  Eu le zic ca exista melodii bune cu versuri putine care nu sunt stupide culmea. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu